Waar en wanneer gaan we bouwen?

Na de inzameling gaan we op locatie bouwen. Iedereen is welkom vanaf 7 juli bij de Kaaij en vanaf 14 juli op Festival Op ’t Eiland. Daar mag iedereen flesjes komen bevestigen aan de schildpad. Zorg dat je onderdeel bent van deze gebeurtenis want hij zal de geschiedenis van Nijmegen ingaan als een van de meest duurzame kunstprojecten ooit!!

Vanaf 7 juli gaan we bouwen tot de schildpad klaar is, dat kan een paar dagen duren of één of twee weken….., hangt af van de opkomst van Nijmegenaren en wandelaars die komen helpen. De bouwtijden zijn van 14:00 tot 20:00 uur op het strand bij de Kaaij. Dit is onder de waalbrug aan de kant van Nijmegen (schuin tegenover het casino).

Vanaf 14 juli gaan we bouwen op Festival Op t Eiland tot de schildpad klaar is, dat kan een paar dagen duren maar uiterlijk één week want dan is de vierdaagse over! Dus Nijmegenaren en wandelaars kom in grote getale helpen…. De bouwtijden zijn van 14:00 tot 20:00 uur op het strand van Festival Op t Eiland. Dit is aan de overkant van Nijmegen. Je kunt bij De Kaaij op het pondje stappen, die brengt je naar de overkant.