Samenwerking met Staatsbosbeheer

DSCN7606

Tijdens een gesprek met Rick Basten van Staatsbosbeheer besloten we  vandaag om samen te gaan werken tijdens de grote vuilruim actie op 3, 4 en 5 april in de uiterwaarden van de Waal. Staatsbosbeheer ruimt samen met scholieren de uiterwaarden op. Dit wordt  de negende grote vuilruim actie samen met scholieren. Dit jaar doet Stiksoep mee in de uiterwaarden van de Ooijpolder. Wij geven de kinderen van te voren informatie over de plastic soep en plastic zwerf afval in het algemeen. Vorig jaar deden 500 kinderen mee… hopelijk is er dit jaar weer een grote opkomst. Mogelijk kunnen we de plastic flesjes die we vinden apart inzamelen en gebruiken voor de schildpad die tijdens de vierdaagse  gebouwd gaat worden door Nijmegenaren en bezoekers van de vierdaagse.

Reacties zijn gesloten.