STEM OP ONZE STICHTING

seal lichter-page-001

STEM OP ONS PROJECT VAN 26 MAART TOT 10 APRIL en red onze blauwe planeet met haar inwoners!! STIKSOEP mag meedoen aan de landelijke VOORBeeld verkiezing 2019, van het platform @VOOR.nl, om financiering te winnen voor nieuwe projecten van onze ANBI stichting. Klik en stem op ons maar stem vooral ook voor jezelf want deze wereld is ook van jou!

DUS STEM NU en klik op de onderstaande link, daar kun je ons project 2 x 10 punten geven.

Ga niet meteen naar het project maar selecteer eerst het icoontje van Facebook of LinkedIn en ga dan naar ons project. Daar kun je rechts in de hoek plussen naar 10 punten. Je mag dus 2x 10 punten geven, dus 20 punten in totaal!

1x via een Facebook link en en 1x 10 punten via de LinkedIn link. Niet vergeten te plussen naar 10 punten.. Succes met stemmen en heel erg bedankt namens alle Stiksoepers en rivier/oceaan bewoners 🙂

Klik op deze link om te stemmen: STEM NU

Reacties zijn gesloten.