STEM OP ONZE STICHTING

IMG_8214

STEM OP ONS PROJECT VOOR 17 APRIL 2018 en red onze blauwe planeet met haar inwoners!! STIKSOEP mag meedoen aan de landelijke VOORBeeld verkiezing 2018, van het platform @VOOR.nl, om financiering te winnen voor nieuwe projecten van onze ANBI stichting. Klik en stem voor ons maar vooral ook voor jezelf want deze wereld is ook van jou!

DUS STEM NU en klik op de onderstaande link, daar kun je ons project 2 x 10 punten geven. 1x via een Facebook link en en 1x 10 punten via de LinkedIn link. Niet vergeten te plussen naar 10 punten.. Succes met stemmen en heel erg bedankt namens alle Stiksoepers en rivier/oceaan bewoners :) Klik op: http://voor.nl/voorbeeld-projecten en zoek op Stimenz of STIKSOEP. Stimenz heeft STIKSOEP voorgedragen voor deze verkiezing.

Anderhalve dag later online dan de rest van de projecten maar nog genoeg tijd voor een inhaalslag! Dus STEM

Reacties zijn gesloten.