EEN EINDE AAN EEN TURTLE ERA………

Turtle POSTER plakkenJPG  turtlepic  1236622_156780001194901_1863663480_n  059  DSC07401

Dat was het dan… de TURTLE is niet meer. Vandaag haalde we samen met Staatsbosbeheer, de laatste stukken van de TURTLE uit de Bisonbaai. De DAR haalt ze op en zorgt ervoor dat alles verantwoord recycled wordt. De maand van kunstzinnig actievoeren in Staatsbosbeheergebied de Bisonbaai is alweer voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. We kregen veel positieve reacties en veel vragen wanneer we weer zo’n goede actie doen. Bewonderaars vinden het ook echt nodig om op een positieve manier aandacht te vragen voor dit zeer grote wereldwijde plastic zwerfafval probleem.

Wij gaan natuurlijk gewoon door, houdt de nieuws site in de gaten op www.stiksoep.nl. Wij gaan gewoon door met kunstzinnig actievoeren. En het educatie programma voor de basisschool is nog verder uitgebreid, klik op deze link voor het schoolprogramma.

Vind jij het ook belangrijk dat we blijven stunten met kunst en educatie, steun onze stichting dan en koop een kunstzinnig Popart ‘Plastic Soep’ soepblik op onze webshop. Of doneer een bedrag op onze bankrekening.

 

Reacties zijn gesloten.